aandacht te krijgen van een meisje

In veel situaties is het handig om tips te krijgen om aandacht te krijgen van een meisje. Dankzij deze tips heb jij binnen no-time aandacht van het meisje waar jij die aandacht graag van zou willen hebben. Let er wel op dat alle meisjes anders zijn en niet ieder meisje hetzelfde zal reageren op de volgende tips.

Benodigdheden

– Zelfvertrouwen
– Een meisje

Instructies

Laat goede manieren zien


Wat veel meisjes erg leuk vinden om te zien is wanneer een jongen laat zien dat hij goede manieren heeft. Dit is een goede tactiek om aandacht te krijgen van een meisje die je bijvoorbeeld leuk vind. Zorg ervoor dat je bij hun in de buurt jezelf netjes gedraagt en dus niet constant loopt te vloeken, te scheten of te boeren. Dit zijn dingen die meisjes niet leuk vinden en dit zal hun dus ook afschrikken om contact met jou te zoeken. Wanneer je beleefd bent en je jezelf als een heer gedraagt heb je meer kans dat een meisje je op zal nemen in haar groepje en contact met jou zou willen. Dingen die je bijvoorbeeld kunt doen om te laten zien dat je een heer bent zijn: deuren open houden voor haar en haar voorlaten als je in de rij staat. Het zit hem vaak in de kleine dingen die je kunt doen om te laten zien dat je een echte heer bent.

Wees een heer

Zorg ervoor dat je in het bijzijn van meiden je altijd gedraagt als een heer. Meisjes hebben een heel ander soort humor dan jongens en mannen dus het is belangrijk dat je hier begrip voor krijgt. Veel meisjes vinden het helemaal niet leuk wanneer je bijvoorbeeld seksistische grapjes maakt terwijl jouw vrienden hier helemaal dubbel om zouden liggen. Dit wil niet zeggen dat er helemaal geen meisje is die hier om kan lachen maar het merendeel zal dit niet kunnen waarderen. Wanneer je jezelf hierover volwassen gedraagt zul je sneller de aandacht van een meisje krijgen. Als je meisjes meer met respect behandeld zullen ze zich ook meer op hun gemak voelen bij jou in de buurt en dat zal ervoor zorgen dat ze je eerder op zullen zoeken in plaats van je uit de weg te gaan. Ga er dus niet vanuit dat meisjes dom zijn of minderwaardig want dit is niet het geval.

Ontspan en wees zelfverzekerd!

Wanneer je altijd gespannen en nerveus bent in het bijzijn van meisjes komt het sneller voor dat je jezelf schaamt voor kleine foutjes die je maakt. Voor veel meisjes kan dit een afknapper zijn. Wanneer je kalm en rustig blijft kun je meer genieten van het gezelschap van een meisje, blijf zelfverzekerd en laat haar de echte jij zien! Zelfverzekerd blijven kan erg moeilijk zijn, maar probeer het meisje waar je indruk op probeert te maken eens in te beelden als een goede vriendin. Je hoeft helemaal niet nerveus te zijn in het bijzijn van een vriend. Wanneer je jezelf op je gemak voelt bij haar in de buurt zul je sneller haar aandacht krijgen. Zorg er ook voor dat je niet te veel verwacht van jouw contact met dit meisje. Zo voorkom je dat het een enorme teleurstelling is wanneer het net niet zo loopt zoals je zou willen. Laat ook oude mislukkingen niet in de weg staan om contact met een meisje te zoeken. Probeer hier gewoon van te leren en onthoudt dat ieder meisje anders is en dus ook anders op jou zou kunnen reageren.

Maak oogcontact

Zorg ervoor dat je geregeld oogcontact maakt. Niet te veel blijven staren want zo lijk je net een stalker! Maar ga oogcontact ook niet uit de weg! Behoud het oogcontact voor ongeveer 2 seconden en verbreek dan het oogcontact. Het is ook aan te raden een klein lachje eraan toe te voegen. Een lach is een teken van geluk en wanneer je dit gevoel aan jullie contact koppelt zal ze sneller geneigd zijn om jouw op te zoeken. Onthoud ook dat wanneer je met een meisje praat je oogcontact zoekt en vasthoud. Dit toont aan dat je zelfverzekerd bent en dat je aandacht voor haar hebt.

Laat mensen lachen!

Meisjes vinden jongens die iedereen aan het lachen kunnen maken vaak erg leuk. Zolang je niet te hard probeert om altijd maar grappig te zijn of bijvoorbeeld mensen gaat beledigen zul je snel genoeg aandacht krijgen van het meisje. Zolang je lekker jezelf blijft wanneer je een grapje maakt zal alles vanzelf goedkomen! Als je niet zo heel goed weet hoe je het best grappig kunt zijn is het aan te raden om eens goed te kijken hoe verschillende stand up comedians dit aanpakken en op deze manier merk je vanzelf wel hoe dit het best lukt.

Help de mensen om je heen

Wanneer je de mensen om je heen helpt laat dit zien dat je een zorgzaam persoon bent. Wie weet kom je op deze manier wel een hele leuke meid tegen terwijl je haar helpt. Meisjes zijn over het algemeen graag in de buurt van zorgzame mensen dus dit zou goed moeten helpen om aandacht te krijgen van het meisje waar je aandacht van wilt. Zorg er wel voor dat je alles wat je doet ook doet wanneer ze niet in de buurt is. Wanneer je alleen maar aardig bent voor de mensen om je heen wanneer zij in de buurt is wordt al snel bekend dat je nep bent en val je zo door de mand. Wanneer je dit gewoon altijd blijft doen zul je ook merken dat je je een stuk beter over jezelf gaat voelen!

Lichaamstaal

Wat ook niet onbelangrijk is om rekening mee te houden is dat niet alle meisjes ervan houden om bijvoorbeeld geplaagd te worden. Probeer goed in de gaten te houden hoe ze hierop reageerd. Houdt ook haar lichaamstaal in de gaten. Soms zegt een meisje meer in lichaamstaal dan dat ze in woorden doet. Er zijn ook veel boeken verkrijgbaar waarin je duidelijk uitleg krijgt over hoe je dit het best kunt doen. Wanneer je weet op welke dingen je moet letten weet je ook sneller wanneer je niet goed bezig bent en dus even zou moeten stoppen waar je mee bezig bent.

Friendzone!

Weet wel dat wanneer je dit alles TE overdreven doet en je hier teveel in laat meeslepen je risico loopt dat je meer een broer/zus relatie met het meisje opbouwt. Wanneer je in deze situatie terecht komt is het zeer lastig om hier weer uit te komen. Een meisje komt niet snel terug op haar gevoelens. Let er dus goed op dat je niet in de friendzone terecht komt! Mocht je nog meer nuttige tips weten of eventuele toevoegingen weet op een van deze tips? Laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina!

Beoordeel dit bericht

[Totaal: 25    Gemiddelde: 5.9/5]

5 thoughts on “aandacht te krijgen van een meisje

  1. Al die moeite altijd, er word veel verwacht van een man. Grappig zijn een heer zijn. zelfvertrouwen hebben en tegelijk jezelf blijven hmm. Eerlijk gezegd snap ik niet goed waaarom het altijd de jongens/mannen moeten zijn die het ander geslacht moet versieren. Dat word zo vanzelfsprekend gevonden terwijl ik het ongelooflijk moeilijk vind.Meisjes vinden jongens ook leuk waarom altijd alles aan hun overlaten.

    Ik dacht net juist dat meisjes eerlijkheid belangrijk vinden. man en vrouw gelijk stellen.ik zou het ook leuk vinden mocht een meisje mijn nummer vragen en mij belt. Ongelooflijk dat dit iets ondenkbaar moet zijn.Behalve als je eruit ziet als een idool of als je een voetballer bent dan vinden meisjes het leuk om achter je gat aan te lopen.

    Ik hou van meisjes maar deze ongelijkheid zorgt ervoor dat ik ze veel haat.

  2. Ik word altijd gevraagd Door een meisje maar je moet gwn soms oogcontact en naar haar glimlachen en veel contact houden en niet te overdreven steeds aan je haar vriemelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *