er dunner uit te zien

Zit je niet zo lekker in je vel en wil jij er dunner uitzien maar weet je niet zo goed hoe je dit moet doen? Dan heb je wellicht iets aan de onderstaande tips! Dankzij deze tips kun jij jezelf weer het gevoel geven dat je er een stuk dunner uitziet en zo ervoor zorfen dat je wat lekkerder in jouw vel zit!

Benodigdheden

– Discipline
– Zelfvertrouwen

Instructies

Stop NIET met eten!


Als jij er dunner uit wil zien is het erg verleidelijk om gewoon te stoppen met eten zodat je snel heel veel af zult vallen. Dit is echter een van de stomste dingen die je kunt doen om er dunner uit te zien want deze methode heeft juist een tegenovergesteld effect! Als je zult stoppen met eten zul je hier juist eerder dikker van worden dan dat je er dunner van wordt! Als je jezelf uithongert zorg je er namelijk voor dat jouw lichaam in een soort van survivalmodus gaat. Dit betekend dat ondanks dat je heel lang niets eet je bij alles wat je WEL eet alle vet vast blijft houden. Om zichzelf te kunnen onderhouden slaat jouw lichaam alle vetten uit dat voedsel dan op en dit zal jou alleen maar dikker maken!

Let op wat je eet

In plaats van jezelf uit te hongeren is het veel effectiever om gewoon goed op te letten wat je allemaal eet. Als je niets tot heel weinig eet kun je er namelijk voor zorgen dat je jouw lichaam in een soort van survival modus zet. Wanneer dit gebeurd zal jouw lichaam de eerst volgende keer dat je eet alle vetten en stoffen vasthouden om zichzelf te kunnen voeden. Dit zorgt ervoor dat je zelfs dikker zult worden in plaats van dat je af zult vallen. Probeer minder fast-food en andere ongezonde snacks te eten en probeer deze af en toe te vervangen door iets gezonders! Dit betekend niet dat je voor de rest van jouw leven als konijn verder moet gaan maar dat je er gewoon op moet letten dat de hoeveelheid ongezonde snacks niet te veel oploopt. Je kunt best af en toe wat lekkers pakken zolang je dit maar niet te veel zal doen. Zorg ervoor dat je volgens een vast patroon eet en dat hier regelmaat in komt. Op deze manier blijft jouw lichaam veel gezonder en zul je er dunner uit gaan zien!

Zorg voor voldoende beweging

Zorg ervoor dat jouw lichaam voldoende beweging krijgt. Je hoeft niet iedere dag de marathon te lopen maar als je ervoor zorgt dat je voldoende beweging krijgt in een week zal dit ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit en je zult dan ook dunner ogen. Let er wel op dat je niet te veel gaat sporten want als je jezelf te veel over de grens trekt zul je altijd met een vermoeide uitstraling rondlopen waardoor je geen gezonde of fitte uitstraling krijgt. Houdt de oefeningen simpel en probeer oefeningen als sit ups of een stukje joggen.

Kleed jezelf in de juiste maat

Let erop dat je de juiste kledingmaat pakt! Als je jezelf in te kleine kleding propt of kleding gaat dragen die op bepaalde gebieden wat strakker zit zorg je ervoor dat je juist die dikkere gedeeltes van jouw lichaam meer naar voren brengt. Wanneer je de juiste maat draagt en ervoor zorgt dat de kleding nergens te strak zit zorg je ervoor dat je een natuurlijkere uitstraling krijgt en mocht je wat dikker zijn op bepaalde plaatsen valt dit niet meer op doordat de kleding er gewoon netjes overheen valt. Je zult jezelf ook een stuk lekkerder voelen wanneer je de juiste maat draagt warrdoor je meer zelfvertrouwen zult krijgen en dit straal je weer uit naar de buitenwereld!

Streef naar een tintje

Het klinkt misschien raar maar als je ervoor zorgt dat je een klein tintje hebt zorg je ervoor dat je iets slanker oogt. Jouw lichaamsdelen zullen er dunner uitzien als ze een licht tintje hebben. Je kunt dit berijken door om de zoveel tijd lekker onder de zonnenbank te liggen of door gematigt gebruik van make-up. Let er wel op dat je hier niet te veel overdrijft! Je ziet er namelijk belachelijk uit als je veel te veel onder de zonnebank zal gaan. Je krijgt dan meer een oranje huid en dit zal enorm opvallen! In de zomer kun je de kosten van een zonnebank weer besparen door lekker veel buiten te zijn in de zon. Zorg er wel altijd voor dat je jouw huid goed blijft verzorgen en onderhouden! Een gezonde huid heeft een veel betere uitstraling waardoor jij jezelf ook een stuk beter zal blijven voelen!

Zelfvertrouwen!

Wordt niet dat meisje dat er altijd maar naar streeft om steeds dunner en dunner te worden! Het belangrijkste is dat jij jezelf prettig voelt met jouw eigen lichaam! Als je dunner wordt wil dit niet automatisch zeggen dat je een stuk gelukkiger wordt! Het kan ook helpen om een leuk kledingsetje te komen die eigenlijk een maatje te klein is! Op deze manier heb je een streefresultaat en wanneer je eindelijk in dit kledingsetje zal passen zal dit een enorm goed gevoel geven! Als je uiteindelijk tevreden bent met jouw lichaam en je niet meer slanker hoeft te worden voor jezelf mag je jezelf ook zeker trakteren om een paar leuke nieuwe kledingsetjes! In nieuwe kleding voelen wij ons altijd een stuk zelfverzekerder! Onthoud dat jij de belangrijkste persoon bent die tevreden moet zijn over jouw lichaam en zorg er voor dat je dit niet voor een ander zal doen. Wanneer je jezelf aan deze handige tips houdt kun jij er snel dunner uitzien!

Beoordeel dit bericht

[Totaal: 3    Gemiddelde: 9.7/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *