indruk te maken

Wil jij dolgraag indruk op iemand maken maar weet je niet zo goed hoe je hieraan moet beginnen? Dan hebben wij een aantal tips voor je verzameld om indruk te maken. Pas wel op dat deze tips je zomaar heel erg populair kunnen maken!

Benodigdheden

– Discipline
– Vertrouwen

Instructies

Aandacht


Er zijn verschillende manieren om indruk te maken en wij zullen hier enkele manieren behandelen. Een goede manier om indruk te maken op iemand is door in eerste instantie zijn of haar aandacht te trekken. Let er wel op dat je niet te wanhopig en te fanatiek overkomt want dan kan die een negatief invloed hebben en wordt het dus moeilijker om indruk te maken.

Let op jouw looks!

Je kunt bijvoorbeeld indruk maken met jouw “looks”. Voor jongens/mannen is het aan te raden om te beginnen met fitness-en om zo meer spieren te krijgen zodat je een stuk breder bent. Er zijn namelijk veel meiden die dit supersexy vinden waardoor je een goede indruk achterlaat. Voor meiden/vrouwen is een fitness ook niet af te raden. Het is dan alleen wel belangrijk dat meiden/vrouwen zich niet op het creëren van spieren gaan concentreren want een gespierde vrouw valt wel op maar dit kan ook heel snel negatief gezien worden. Het is dan verstandiger om aan een leuk figuurtje te werken. Doe veel aan cardio zodat je een slank lichaam krijgt. Op deze manier maak je vanzelf indruk! Zorg er wel voor dat je niet te ver doordraait als het gaat om jouw lichaam! Dit geldt voor zowel jongens als meisjes! Als je te veel overdrijft bereik je er alleen maar het tegenovergestelde mee en het is belangrijk om jouw gezondheid ten alle tijde goed in de gaten te blijven houden!

Leer een truc!

Wat ook een goede manier is om indruk te maken is door een trucje te leren. Dit kan vanalles zijn. Je kunt denken aan een goocheltruc of aan bijvoorbeeld een fysieke truc of je kunt hierbij denken aan bepaalde kennis over iets.   Goocheltrucjes kun je vinden op bijvoorbeeld websites als Youtube. Hier staan vaak uitgebreide tutorials op over hoe je een bepaalde truc moet uitvoeren. Let hierbij wel op dat je dit thuis heel goed oefent voor je deze gaat gebruiken om indruk te maken. Wanneer je jouw truc wilt laten zien en hij mislukt is dit niet een effectieve manier om indruk te maken en zul je hoogstwaarschijnlijk uitgelachen worden. Bij fysieke trucs kun je bij mannen bijvoorbeeld denken aan het laten bewegen van de borstspieren. Dit is een bekende truc van wat gespierdere mannen die op veel vrouwen indruk kan maken. Houdt hierbij wel in gedachten dat het een flinke tijd kan duren voor je deze truc onder controle hebt en je hem daadwerkelijk toe kan passen. Verder kan het ook helpen door een lichamelijke truc te doen. Dit soort trucs kun je vaak niet oefenen maar moet je van jezelf al kunnen. Sommige mensen kunnen aparte dingen met hun lichaam. Bijvoorbeeld een arm heel ver draaien of ze kunnen alles op comando laten knakken. Dit soort trucs kunnen ook veel indruk maken maar hierbij moet je wel opletten aan wat voor persoon je deze laat zien omdat niet iedereen van dit soort trucs houdt.

Wees populair!

Als de bovenstaande trucs ook niet helpen kun je indruk maken door te laten zien hoe populair je bent. Misschien heb jij hele coole vrienden of vriendinnen. Laat dan zien dat je hier goed mee bevriend bent en dat je daar ook bijhoort. Dit kan bijvoorbeeld weer indruk maken op mensen die jou niet kennen. Probeer hierbij wel altijd jezelf te blijven want anders wordt je een meeloper en als mensen daar achter komen maak je weer veel minder indruk.

Coole broer of zus?

Soms kan het ook helpen als je een oudere broer of zus op school hebt zitten. Als deze populair zijn is het helemaal mooi meegenomen. Dan kan het heel goed zijn om indruk mee te maken omdat je dan bij oudere en populairdere mensen zit van jouw school. Dit zal alleen niet zo makkelijk gaan wanneer je geen broer of zus hebt of wanneer dit kneusjes zijn.

Respecteer elkaar

Verder is het altijd slim om een ander te blijven respecteren. Respecteer iemands menig en ruimte. Op deze manier zul je sneller en makkelijker indruk op iemand kunnen maken. Lach vriendelijk en praat duidelijk zodat je altijd goed te volgen bent. Wanneer je altijd maar chagrijnig rond loopt en onduidelijk praat gaan mensen je ontlopen en zul je eerder een buitenbeentje worden.

Beoordeel dit bericht

[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.4/5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *