zwanger te worden van een meisje

Heb jij altijd al gedroomd om zwanger te worden van een meisje en is er niets liever dat je wilt? Dan is het handig om een aantal tips te hebben die de kans hierop aanzienlijk kunnen vergroten. Weet wel dat het nooit 100% zekerheid kan geven dat je daadwerkelijk zwanger zult worden van een meisje maar dat dit slecht kans vergrotende methodes zijn.

Benodigdheden

– Zwangerschapstest

Instructies

Zwanger worden van een meisje


Er zijn meerdere manieren te vinden om volgens meerde mensen zwanger te worden van een meisje. Deze manieren lopen uiteen van wetenschappelijk onderbouwde methodes tot broodje aap verhalen. Wij hebben enkele tips voor u verzameld om de kans te vergoten dat u zwanger zult worden van een meisje.

Zorg voor een voorsprong

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwelijke zaadcellen groter zijn dan mannelijke zaadcellen. Dit houdt ook in dat vrouwelijke zaadcellen langzamer zijn dan mannelijke zaadcellen. Als u dus een paar dagen VOOR de eiersprong gemeenschap zou hebben in plaats van een paar dagen ERNA dat u uw “meisjes” een kleine voorsprong geeft om zo wat meer kans te hebben om zwanger te worden van een meisje. Het moeilijkste deel is om uit te rekenen om zover mogelijk van het ovuleren gemeenschap te hebben terwijl jouw vrouwelijke zaadcellen nog leven omdat mannelijke zaadcellen tot wel 5 dagen blijven leven. De beredenering hierbij is dat de mannelijke zaadcellen het dan niet zullen redden tot de baarmoeder maar dat het de vrouwelijke zaadcellen wel zal lukken. Let er ook op dat als je gemeenschap VOOR het ovuleren hebt, dat je Na het ovuleren geen onbeschermde gemeenschap meer hebt tot 2 dagen na het ovuleren. Dit zou dus de kans om zwanger te worden van een meisje aanzienlijk vergroten.

Omgevingsfactoren

Volgens onderzoeken schijnen vrouwelijke zaadcellen van zure omgevingen te houden zoals de ingang van het vrouwelijke geslachtsdeel. Er wordt dan aangeraden als u zwanger wilt worden van een meisje om de penetratie ondiep te houden en zo dicht mogelijk bij de ingang te houden. Dit zou de mannelijke zaadcellen dan afremmen en de vrouwelijke een voorsprong geven om zo meer kans op een meisje te hebben.

Geen hoogtepunt

Helaas voor de vrouwen is het ook aan te raden om tijdens de gemeenschap als vrouw niet tot een hoogtepunt te komen als je zwanger wilt worden van een meisje. Dit is omdat er op dat moment alkine wordt aangemaakt door het vrouwelijke geslachtsdeel en dat is HET stofje dat de vrouwelijke zaadcellen willen vermijden.

Zuur dieet

U kunt de zuurgraad en PH waarde in uw lichaam veranderen door een bepaald dieet te volgen. Dit kan behulpzaam zijn omdat de vrouwlijke zaadcellen hiervan houden. Stoffen als calcium en magnesium en voedsel als kip, rijst, frambozen, bosbessen, groene bonen, kersen, kaas, maïs en eieren zijn dingen waar een toekomstige moeder zich op moet concentreren wanneer zij zwanger wil worden van een meisje.

Geen zekerheid!

Let op dat dit allemaal slechts tips zijn om meer kans te maken om zwanger te worden van een meisje. Hoewel er veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan is om hoe je het geslacht kunt bepalen is het nog niet gelukt om een garantie te geven. De enige manier om een 100% garantie van het geslacht te hebben is om een kindje te adopteren. Maar wie weet in de toekomst…..

Beoordeel dit bericht

[Totaal: 95    Gemiddelde: 3.1/5]

5 thoughts on “zwanger te worden van een meisje

 1. wtfuck
  Zegt deze artikel nu dat mannen nu ook al zwanger kunnen worden van vrouwen of heet het gewoon zo dat als een man een vrouw zwanger heeft gemaakt dat het meisje HEM zwanger heeft gemaakt

 2. Tijdens daad niet hoogtepunt gehad.
  Savonds ..
  Maar de ochtend wakker geworden en wel een Hoogtepunt gehad. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Zou dat een probleem wezen? ?
  Want ik las dat meisjes zaadcellen niet van de alkine stofje houden.
  Owjeee
  Waar denken jullie?
  28 Oktober ben ik een beetje vruchtbaar(begint mijn vruchtbare dagen)
  Maken de meisjes zaadcellen nog kans?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *